PARIJS: MODERNISTISCH "LA DÉFENSE" EN NOSTALGISCHE SEINE BRUGGEN 11 – 13 SEPTEMBER 2020 - Nog 5 plaatsen beschikbaar

January 01, 2020

Parijs is een prachtig fotogenieke stad met een lange geschiedenis van beroemde fotografen: Eugene Atget, Robert Doisneau en natuurlijk Henri Cartier-Bresson om er maar een paar te noemen. 

We zullen 3 delen van Parijs in detail behandelen om een gevarieerde en onderscheidende fotografische smaak van deze stad weer te geven. Op vrijdag maken we beelden van de prachtige bruggen over de Seine: de “Pont Neuf”, de “Pont des Arts” en de “Pont de Bir-Hakeim”, dicht bij de Eiffeltoren (die we natuurlijk ook bezoeken!).  Op zaterdag fotograferen we de ultramoderne wijk Le Défense: “La Grande Arche” en de stadsarchitectuur. Een geweldige plek voor lange sluitertijd techniek te beoefenen omzo uw luchten te vervagen achter glinsterende moderne kantoorgebouwen. 
Zondagmorgen gaan we naar het Louvre en verschillende andere locaties om de moderne en klassieke architectuur, zo typerend voor Parijs, naast elkaar te plaatsen.

Max 8 plaatsen. Prijzen: Parijs 13-15 september:  560 euro pp (voorschot 250 euro ). Single supplement 60 Euro.

Accommodatie vindt plaats in het Novotel (of vergelijkbaar hotel) in La Défense. Prijs is ontbijt inbegrepen doch exclusief reis naar / van Parijs, Als deelnemers een niet-fotograaf-partner willen meenemen, neem dan contact met ons op en wij regelen een prijs voor de partner om de kosten te dekken.


Workshopleiders : Noel Baldewijns. Workshop wordt in 2 talen gevoerd Eng & Ned:  

Please reload

Noel Baldewijns Photography  | Tessenderlo  |  Belgie | noel.baldewijns@gmail.com

  • Twitter Classic
  • Facebook Classic